You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sala Evenimente Transilvania


Pentru o nuntă de neuitat în care totul să fie organizat cu tact și profesionalism vă punem la dispoziție sala de evenimente Transilvania, sală care transformă fiecare eveniment într-o adevărată celebrare a frumuseţii, eleganţei şi perfecţiunii, întrucât nunta devine o seară de gală.
Transilvania este buchetul de servicii de nuntă, alcătuit cu pricepere, atenţie deosebită la fiecare detaliu, meniuri unice, servire ireproşabilă precum şi cadouri deosebite.
Iti oferim oferte transparente, astfel încât costul unei nunţi este perfect calculabil, iar preţurile stabilite iniţial rămân neschimbate.
Orice zi a săptămânii o dedicăm clienţilor noştri, pentru că ne dorim să ducem nivelul serviciilor de ospitalitate la un nivel impecabil.
Nunţile organizate la Restaurant Transilvania ştiu să transforme orice zi, într-o zi de sărbătoare!
Mai mult decât atât, pachetul este mai avantajos în zilele de vineri și de duminică!
Amenajat în stil elegant cu specific romanesc, Restaurant Transilvania oferă clienților săi o atmosferă caldă, stil dar și îmbinarea armoniei cu bunul gust pentru evenimente unice.
La noi găsiți combinația ideală dintre tradițional, clasic și modern.
Restaurant Transilvania situat pe B-dul Mihai Vitezu, nr.100 / I organizează nunți, petreceri private, botezuri, mese festive, dispunând de o sală cu capacitate de 320 de locuri.
Organizăm evenimente și în sala din centru, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru 200 de persoane.