? Hotel Restaurant Transilvania Zalău
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sala de Evenimente Transilvania

Pentru un eveniment de neuitat în care totul să fie organizat cu tact și profesionalism vă punem la dispoziție Sala de Evenimente Transilvania, care transformă fiecare eveniment într-o adevărată celebrare a frumuseţii, eleganţei şi perfecţiunii întrucât nunta devine o seară de gală.

 

Restaurant Transilvania este buchetul de servicii, alcătuit cu pricepere, atenţie deosebită la fiecare detaliu, meniuri personalizate și gustoase, servire ireproşabilă, precum şi prăjituri rafinate.

 

Evenimentele organizate la Restaurant Transilvania ştiu să transforme orice zi, într-o zi de sărbătoare! Mai mult decât atât, pachetul este mai avantajos în zilele de vineri și de duminică!

 

Amenajat în stil elegant cu specific românesc, Restaurant Transilvania oferă clienților săi o atmosferă caldă, dar îmbină și armona cu bunul gust pentru crearea evenimentelor unice. La noi găsiți combinația ideală dintre tradițional, clasic și modern.

 

Restaurant Transilvania organizează nunți, majorate, botezuri, mese festive, dispunând de o sală cu capacitate de 450 de locuri.

 

Galerie foto